Ερωτηματολόγιο: Κράτα με να σε κρατώ, ν’ανεβούμε το βουνό

Είναι πολλές οι σημαντικές ημερομηνίες αυτό το διάστημα στη ζωή μου.

Πριν λίγες μέρες ο γάμος μας μέτρησε 8 χρόνια ζωής ❤️. Σε λίγες μέρες, εκτός του ότι τελειώνει το 2018, ο άντρας μου έχει γενέθλια, ο γιός μου γίνεται 7, και παράλληλα το blog μου (το λες και το τρίτο μου παιδάκι 😌) κλείνει έναν χρόνο ζωής!

Δυσκολεύομαι τρομερά να το πιστέψω. Ο χρόνος έχει κυλήσει σαν νερό. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ στη ζωή μου από τότε που πάτησα για πρώτη φορά publish μέχρι σήμερα.

Ξεκίνησα απο το Μαυροβούνιο με την Έλενα ακόμη σχεδόν μωρό και τον Ηλία νήπιο. Τώρα βρίσκομαστε Ελλάδα, με την Έλενα ολόκληρο παιδί και τον Ηλία να έχει ξεκινήσει το δημοτικό!

Ίσως ο τρόπος που γράφω και τα θέματα που με απασχολούν,  μοιραία να έχουν λίγο αλλάξει. Όμως αυτό που δεν έχει αλλάξει καθόλου είναι η αγάπη μου γι’αυτό που κάνω, το καρδιοχτύπι μου πριν πατήσω το κουμπί της δημοσίευσης κάθε φορά, και η ικανοποιησή μου όταν λαμβάνω θετικά σχόλια από εσένα μικρή μου (ή μήπως μικρέ μου;; 😲)

Ήρθε η ώρα όμως να σε ρωτήσω λίγα πράγματα παραπάνω και να καταλάβω καλύτερα πως θα μπορέσουμε όχι μόνο να διατηρήσουμε αυτή την υπέροχη σχέση που έχει αναπτυχθεί, αλλά και να την συσφίξουμε!

Αν έχεις λοιπόν 5 λεπτά στη διάθεσή σου, σε θερμοπαρακαλώ απάντησε σε αυτές τις λιγοστές ερωτήσεις, δίχως φόβο και πάθος, μόνο με ειλικρίνεία όπως κάνω κι εγώ στις αναρτήσεις μου 😉.

 

ΥΓ. Αν δεν έχεις γραφτεί ακόμη στο newsletter μου, ΤΩΡΑ είναι η χρυσή σου ευκαιρία! Γράψου 👉 ΕΔΩ!

0 Shares

12 σχόλια στο “Ερωτηματολόγιο: Κράτα με να σε κρατώ, ν’ανεβούμε το βουνό”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *