Η Αυτοφροντίδα μου μετά τα παιδιά!

Καλά, δεν ήμουν ποτέ και κοκέτα που λέμε, αλλά τα πρώτα χρόνια μετά τα παιδιά παράγινε το κακό…η αυτοφροντίδα μου πήγε περίπατο. Η’ μαλλον έγινε κάπως έτσι:

Η αλήθεια είναι ότι σιγά σιγά όμως, μετά τα 2 (χρόνια-όχι παιδιά!!!), κάααπως ξυπνάς, αρχίζεις και αφιερώνεις λίγο χρόνο (αν βρεις), και λίγο χρήμα (αν έχεις), παραπάνω στον εαυτό σου.

Αξίζει πάντως να προσπαθεί κανείς, όπως και όπου μπορεί.

Όχι για την εμφάνιση, αλλά για την αίσθηση!

Αυτή η μάνα που για όλα φροντίζει, αξίζει νομίζω και λίγη φροντίδα για τον εαυτό της, έτσι δεν είναι;

Και που’σαι; Μέχρι να φτάσεις εκεί, μη νιώθεις άσχημα για τα «χάλια» σου. Μην συγκρίνεσαι με άλλες που φαίνεται να τα έχουν όλα υπό έλεγχο. Δεν ξέρεις τι υποστήριξη έχει η καθεμία. Και τι προτεραιότητες. Δεν είσαι χάλια. Δεν είσαι μόνη. Και σίγουρα δεν μετριέται από αυτό η αξία σου.

Απλά αποφάσισες ότι για λίγα χρόνια δεν τα προλαβαίνεις όλα, και θα αρκεστείς σε λιγότερα.

Θα έρθει και η ώρα που θα ασχοληθείς πάλι με τον εαυτό σου, κάτι που μέχρι πρότινος σου φάνταζε όνειρο θερινής νυχτός! Θα μπεις σε κανα γκρουπ με θέμα την ομορφιά και την περιποίηση να ενημερωθείς για το τι νέο υπάρχει εκεί έξω, θα κλείσεις και κανα ραντεβού για νύχια-μαλλια, και στο τσακίρ κέφι θα κάνεις και ένα μασαζάκι!

Τώρα αν είσαι εργαζόμενη μητέρα, ξέρω ότι χρόνος δεν υπάρχει ούτε για πλάκα. Εύχομαι να έχεις τουλάχιστον ένα καλό δίκτυο υποστήριξης να ξεκλέβεις έστω μισή ώρα το Σαββατοκύριακο, να κάνεις κάτι για σένα.

Με πολλή αγάπη και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Χριστίνα, Η Πριγκιπέσσα των Βαλκανίων

ΥΓ1:

Είχα ετοιμάσει και intro με την φουσκωτή κορώνα μου, αλλά ήμουν ΤΟΣΟ χάλια που δεν το έκανα δημόσιο! αν καίγεστε να το δείτε, inbox me ντε.

ΥΓ2:

Το βίντεο περιέχει τοποθέτηση προιόντος πολλάκις.. είναι δωρεάν! Ωστόσο, μετά από αυτό, υποθέτω θα αρχίσουν οι προτάσεις απο χορηγούς να πέφτουν βροχή!! Το νου σας 🙂

#karamolegos #frezyderm #dove

 

 

Related Post

0 Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *